Morten Slotved

For dig og for Hørsholm

Morten Slotved

Borgmester Morten Slotved  |  Mail: msl@horsholm.dk  |  Telefon: 2459 6677   |  Facebook

Morten Slotved, Borgmester, 51 år

Gift med Inger, far til Sofie 19 år, Valdemar 18 år og Amalie 14 år

  • 12 år som Borgmester
  • 12 års ansættelse i privatevirksomheder
  • Cand. oecon. i 1998
  • Kaptajn af reserven ved artilleriet i 1996

Jobbet som byens borgmester, er det bedste job, jeg nogensinde har haft. Hver eneste dag lærer jeg nye borgere at kende og oplever nye sider af byen.

Vi engagerer os i Hørsholm og i hinandens liv. Vi har et af landets højeste antal frivillige, som altid giver en hånd med, her ligger et stort potentiale gemt. Vi skal stå sammen, særligt når det gælder
Hørsholms fremtid og udvikling.

Robust økonomi – forberedt på fremtiden

Jeg står på mål for Hørsholms økonomi. Det er mit vigtigste ansvar som borgmester. Jeg vil sikre, at vi fortsat har en robust økonomi, der kan rumme byens og borgernes mange ønsker og håb for
fremtiden – også når vi bliver pålagt ekstra regninger udefra fx. fra udligningen.

Vi har et sprudlende erhvervsliv, der sammen med byens borgere, tjener penge ind til den fælles kasse. Virksomhederne bidrager med arbejdspladser, skaber liv i bymidten og kunder til detailhandelen, så selvfølgelig vil jeg også kæmpe for dem og deres hverdag.

Respekt for byens stærke seniorer – tryghed i alle aldre

I Hørsholm har vi så mange stærke borgere i alle aldre, der gerne yder en ekstra indsats. Dem skal vi hylde og give plads til i både idræts- og foreningslivet, men også i dagligdagen i fx. dagsinstitutionerne, aktivitets- og ældrecentrene.

I Hørsholm løfter vi i flok. Dem der kan, skal have mulighed for at hjælpe andre. Dem der har brug for hjælp, skal være trygge ved at sige ja tak til hjælpen. De store skift i livet skal respekteres, og
hver enkelt borger skal ses direkte i øjnene.

Her i Hørsholm er det ikke enten eller. Her skal der være valgfrihed og plads til den enkelte. Heldigvis er vi ikke ens. Vi har råd til at sikre tryghed for alle, både de yngste og de ældste.

Byudvikling til gavn for alle – også næste generation

Hospitalsgrunden, Kokkedal stationsområde, Rungsted Havn og idrætsanlægget – rigtig mange steder begynder vi for alvor at byudvikle her i den nærmeste fremtid.

Det er nødvendigt for at sikre, at Hørsholm er et attraktivt sted at bo og flytte til. Vi skal investere i fremtiden, sikre nye boliger, gode idrætsforhold, og gøre Hørsholm klar til fremtidens klimaudfordringer.

[ff id="5"]