Ole Wessung

Verdens sundeste kommune

Ole Wessung

Lad os sammen skabe verdens sundeste kommune

Allerede Danmarks sundeste
Mit oprindelige mål med at gå ind i lokalpolitik, var at gøre Hørsholm til Danmarks sundeste kommune, men det viste sig, at den allerede er det.

Og så var det jeg tænker ”hvad med at løfte barren, lad os da være lidt udanske og gå efter første pladsen, når vi nu er her, alligevel”.

35 år i sundhedens tjeneste
De sidste 35 år har jeg arbejdet for at gøre Danmark og dansken sundere bl.a. gennem mit arbejde som kiropraktor, foredragsholder, coach, inspirator, klummeskribent og meget, meget mere.
Sammen med min, ven Morten Sadolin, opfandt og iværksatte jeg Københavns oprindelige Bycykler, der senere skulle inspirere resten af verden.

Mit arbejde med den nationale og internationale sportselite har inspireret mig til at udvikle flere tværfaglige sundhedskoncepter hvor Willis og Falck Healtcare nok er de bedst kendte.

.

 

Nøglen er bæredygtig sundhed
Da Borgmester Morten Slotved, opfordrede mig til at stille op, tænkte jeg ”det må være en fantastisk platform til, at påvirke og inspirere kommunen og dens borgere, til at tænke BÆREDYGTIG SUNDHED”

BÆREDYGTIG SUNDHED handler ikke kun om, at vi alle tager et, endnu, større ansvar for egen sundhed, men også om at hjælpe og inspirere familie, venner og naboer til at gøre det samme.

Big business
Verdens sundeste kommune og bæredygtig sundhed er big business og et super brand.

Hvem vil ikke bo i verdens sundeste kommune, og hvilket firma vil ikke have domicil i verdens sundeste kommune.
Og så betyder mere sundhed mindre sygdom og det er der jo også penge i.
Bæredygtig sundhed betaler sig. Det frigiver midler til at sikre vores yngste en god start på livet samt en god og værdig alderdom for vores ældre

Når jeg nu er her, alligevel
Senest har jeg skrevet bogen ”NÅR JEG NU ER HER, ALLIGEVEL”, som du vil modtage i din postkasse, hvis du vel og mærke bor i kommunen.

Bogen vil give dig viden, indsigt, evner og forhåbentlig lyst og mod på at blive en endnu bedre, sundere og gladere version af dig selv, hvilket gør dig til en uvurderlig medspiller i ”vores” mål, om at gøre.

Hørsholm til verdens sundeste kommune, for uden dig og din indsats, kommer ”vi” ingen vegne.

Jeg hedder Ole Wessung og jeg stiller op til kommunalvalget for De Konservative.

Verdens sundeste kommune
Vi er allerede Danmarks sundeste – lad os sætte barren højt og stile efter at blive verdens sundeste

Bæredygtig sundhed
Vi bør alle tage et endnu større ansvar for eget helbred, det er en god forretning for os selv, vores arbejdsplads og i sidste ende vores kommune

Big business
Tiltrækning af virksomheder og nye borgere. Hvem vil ikke gerne leve i verdens
sundeste kommune?