Otto B. Christiansen

For Rungsted Havbad

Otto B. Christiansen

En stemme på mig, er en stemme for Rungsted Havn

Jeg går 100% ind for

  • Udbygning af Rungsted Havn og strand
  • Permanent sauna på Nordmolen

Bliver jeg valgt til kommunalbestyrelsen, kan du regne med, at jeg vil arbejde utrætteligt for, at disse to mål bliver opfyldt.

En stemme på mig er en stemme på at realisere drømmen om en permanent sauna på Nordmolen. Det vil være et kæmpe aktiv, at saunaen kan bruges hele året, af alle vores medlemmer. Og det vil gøre det muligt at åbne for alle de mennesker, der står på ventelisten – og andre interesserede. Jeg er meget involveret i Rungsted Havn, jeg er formand for Rungsted Havbad, medlem af havnens bestyrelse, erhvervsforeningens bestyrelse og i styregruppen, som står for udbygningen af havnen.

Havnen er et stort aktiv for hele kommunen, den rummer utallige klubber, 250 arbejdspladser og den besøges af ca. 1,5 mio. mennesker om året.

Det er et aktiv, som vi skal passe godt på. Vi skal også passe godt på de mennesker, der færdes på havnen, og derfor tog vi initiativ til at få opsat fartbump for at dæmpe trafikken.

Det ligger også i planerne at adskille kørende trafikanter fra cyklister og gående – så alle kan føle sig trygge på havnen.

Indsats for lokalsamfundet

Jeg kan lide at involvere mig aktivt i lokalsamfundet. Det falder mig naturligt at tage små og store udfordringer op og gøre noget ved dem. Her har jeg en post i Kræftens Bekæmpelses bestyrelse og i FOF’s bestyrelse, samt i vælgerforeningens bestyrelse, hvor jeg forsøger at gøre mig nyttig. Ligeledes er jeg medlem af Hegnssynet og Nordsjællands Skatteankenævn.

Men allermest kan jeg lide egentlige lokale projekter, som fx at få etableret en fodgængerovergang som kan forbinde Vallerødvænge med Vallerødgade. Denne overgang benyttes af utallige unge mennesker på vej til skole, gymnasium og sportsplads. Her skal det være trygt at krydse Bolbrovej.

Fodgængerfelt Bolbrovej
Vi skal have en fodgængerovergang som forbinder Allerødvænge med Vallerødgade

Stem personligt på Otto B. Christiansen

Udbygning af Rungsted Havn
Rungsted Havn er et aktiv, som vi skal passe godt på. Jeg vil aktivt kæmpe for realisering af udbygning af vores havn, så den bliver et endnu større aktiv for kommunen.

Permanent sauna på Nordmolen
En stemme på mig er en stemme på at realisere drømmen om en permanent sauna på Nordmolen. Som formand for Rungsted Havbad ligger denne nye mulighed mit hjerte nær, og det er en oplagt mulighed at gøre saunaen permanent.

Følg mig: 

Facebook

Mail

Jeg vil kæmpe for en permanent sauna på Nordmolen