Bestyrelsen

I Hørsholms Konservative Vælgerforening er vi stolte af at kunne præsentere et hold der arbejder godt sammen og har gjort det i en årrække. Vi arbejder for at sætte et større konservativt aftryk på Hørsholm og det gør i samarbejde med vores fantastiske C-gruppe.

I vælger foreningen er vi altid på udkig efter nye ildsjæle der gerne vil bidrage, så har du en ide eller et emne som du mener vi skal tage op, så tag fat i vores formand eller en af vores bestyrelses medlemmer, så tager vi gerne en snak med dig omkring ideen.

Vi har lige kommet igennem et godt KV17 valg hvor vi gik frem med 2.1 procentpoint, vi har 8 medlemmer af kommunalbestyrelsen, som står klar til at tage medansvar og stille deres engagement og arbejdskraft til rådighed for et endnu bedre Hørsholm – ud fra Konservative grundholdninger.

Der vil blive lejlighed til at møde det Konservative hold med borgmester Morten Slotved i spidsen ved en række arrangementer i 2018. Du kan i vores kalender her på siden følge med i hvad vi har af arrangementer ellers følg os på Facebook og hold øje med vores begivenheder der.

Læs mere om vores politik her

Billede af Tomas Dyrbye

Tomas Dyrbye

Formand
Billede af Helen Hagensten Jørgensen

Helen Hagensten Jørgensen

Næstformand
Billede af Allan Olesen

Allan Olesen

Økonomiansvarlig
Billede af Søren Christian Svenningsen

Søren Christian Svenningsen

Webmaster, Bestyrelsesmedlem

Anders Sindal Kjøge

Bestyrelsesmedlem

Mads Tanggaard

Bestyrelsesmedlem

Otto B. Christiansen

Bestyrelsesmedlem
Billede af Morten Bast Hall

Morten Bast Hall

KU repræsentant
Billede af Esben Dyekjær

Esben Dyekjær

Suppleant

Ole Overgaard Sørensen

Suppleant